The IT Crowd
[img: Nahodny screenshot]
   S01E02 - Kalamity Jen - 27.3. 23:10.

NOVINKY

online casino bonus bez vkladu

The IT Crowd Liga - 2. kolo

2007-11-04 - 13:18:58 | autor: Mephisto | Komentáře: 26

Po neplánovaně delší pauze je tu druhé kolo The IT Crowd Ligy. První kolo dopadlo alespoň pro mne dost nečekaně. Myslel jsem, že jsem to s obtížností dost přepísk, ale podle množství osmibodových odpovědí vidím, že to nebylo tak hrozné. Celých 77 lidí z 245 uhodlo epizodu hned při první části obrázku, což je výborný výsledek a jsem rád, že jsou mezi námi opravdoví The IT Crowd guru :)

Obtížnost druhého kola jsem proto mírně navýšil - vyříznul jsem úryvek konverzace z jedné epizody a vy máte za úkol poznat o kterou epizodu jde. První část úryvku je dost krátká, takže poznají jen opravdoví znalci (alespoň doufám, protože hned první odpověď v druhém kole byla ohodnocena 8 body :)). Přeju bystré vzpomínání a co nejvíc bodů.

Upozornění: Protože jeden ze soutěžících "odhalil" mou testovací stránku pro druhé kolo a odpověděl přes ní dřív, než bylo kolo oficiálně spuštěno, byla systémem jeho správná odpověď ohodnocena 0 body. Body jsem mu přidělil ručně, ale příště už to dělat nehodlám, takže apeluji i na vás ostatní - odpovídejte vždy až po oficiálním spuštění kola - ve vlastním zájmu. Díky ;-)




Přidat.eu záložku



Copyright © 2007-2024 | theITCROWD.cz | Ajťáci