The IT Crowd
[img: Nahodny screenshot]
   S01E02 - Kalamity Jen - 27.3. 23:10.

NOVINKY

online casino bonus bez vkladu

Tričko s IT Crowdem?

2018-03-29 - 00:00:00 | autor: | Komentáře: 0

Určitě to znáte. Zamilujete se do nějakého sitcomu, celé dny trávíte tím, že se na něj díváte a samozřejmě sledujete vaše oblíbené postavy na sociálních sítích. Co by ale měl udělat každý věrný fanoušek svého seriálu? Pořídit si tričko s motivem oblíbeného sitcomu!



Řekni to trikem

Ať už je váš oblíbený seriál IT Crowd, Big Bang Theory, Silicon Valley, nebo 2 Broke Girls, dejte společnosti najevo, co se líbí vám. Pořiďte si tričko s motivem seriálu, kterému zrovna propadáte. A kde si takové tričko objednat, či nechat vytvořit, aby bylo kvalitní a nestálo celou výplatu? Máme pro vás řešení!

 

Tričko s potiskem koupíte na Trikator.cz

Na e-shopu Trikator si pořídíte originální trička, ať už ty seriálová, nebo hudební, párová, bizarní, či vyjadřující se k aktuální české politice a samozřejmě také evergreeny, které prostě jen tak neomrzí.  

Chcete si navrhnout vlastní motiv? V Belabel to jde bez problému

Také v online obchodě Belabel koupíte trička s originálními potisky. Pokud ale chcete být originální, vytvořte si vlastní motiv, který budete mít jen vy a nikdo jiný na světě. Co třeba vaše oblíbená hláška ze sitcomu? Fantazii se meze nekladou. Kromě toho, že Belabel.cz tiskne na trička, můžete si nechat potisk vytisknout i na hrnek, polštář, kuchyňskou zástěru, kšiltovku, placku. Možností je jednoduše spousta.

   

Pořiďte si tričko s potiskem levněji díky Tipli

Aby vás vyšlo tričko, nebo celkově móda a oblečení co nejlevněji, doporučujeme cashbackový portál Tipli. Jen se zaregistrujete a za každý online nákup získáte část peněz zpět na váš účet. Nechce se vám tomu věřit? Nehledejte v tom žádný háček. Cashback funguje na principu provize. Obchody jsou ochotné za přivedení zákazníků zaplatit Tipli provizi a většinu této provize získáte vy. Do 48 h po nákupu se vám automaticky odměna připíše.

 

  Přidej se a začni šetřit s Tipli i ty!  


Přidat.eu záložku



Copyright © 2007-2024 | theITCROWD.cz | Ajťáci